Κηδεια Θεοδωρακη : E2gix8a9mnbotm : Συγκλόνισε με το τραγούδι της στην κηδεία του πατέρα της.

Στον γαλατά μεταφέρεται η σορός του . Με δάκρυα στα μάτια οι πολίτες που από νωρίς το πρωί είχαν . «ήταν μια δοκιμασία όλη αυτή η διαδικασία, γιατί ουσιαστικά η δική δεν αφορούσε κάτι που να τιμά τη μνήμη του θεοδωράκη, αντιθέτως τη βεβήλωνε. Με το πλοίο της γραμμής, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έφτασε στην κρήτη η σορός του μίκη θεοδωράκη. Ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο πέμπτη στα χανιά για να παραστεί στην κηδεία του μίκη θεοδωράκη.

Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της
75awzrwrgl3efm from www.grtimes.gr
Με δάκρυα στα μάτια οι πολίτες που από νωρίς το πρωί είχαν . Στον γαλατά μεταφέρεται η σορός του . Λίγο μετά τις 12:30 έφτασε και η κόρη του μίκη θεοδωράκη, μαργαρίτα και εκείνη στον γαλατά, υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια. Συγκλόνισε με το τραγούδι της στην κηδεία του πατέρα της. Ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο πέμπτη στα χανιά για να παραστεί στην κηδεία του μίκη θεοδωράκη. Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της "κρητη tv" Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα . «ήταν μια δοκιμασία όλη αυτή η διαδικασία, γιατί ουσιαστικά η δική δεν αφορούσε κάτι που να τιμά τη μνήμη του θεοδωράκη, αντιθέτως τη βεβήλωνε.

Με το πλοίο της γραμμής, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έφτασε στην κρήτη η σορός του μίκη θεοδωράκη.

Με δάκρυα στα μάτια οι πολίτες που από νωρίς το πρωί είχαν . Με το πλοίο της γραμμής, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έφτασε στην κρήτη η σορός του μίκη θεοδωράκη. Στον γαλατά μεταφέρεται η σορός του . Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα . Συγκλόνισε με το τραγούδι της στην κηδεία του πατέρα της. Ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο πέμπτη στα χανιά για να παραστεί στην κηδεία του μίκη θεοδωράκη. «ήταν μια δοκιμασία όλη αυτή η διαδικασία, γιατί ουσιαστικά η δική δεν αφορούσε κάτι που να τιμά τη μνήμη του θεοδωράκη, αντιθέτως τη βεβήλωνε. Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της "κρητη tv" Λίγο μετά τις 12:30 έφτασε και η κόρη του μίκη θεοδωράκη, μαργαρίτα και εκείνη στον γαλατά, υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια.

Συγκλόνισε με το τραγούδι της στην κηδεία του πατέρα της. Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα . Στον γαλατά μεταφέρεται η σορός του . Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της "κρητη tv" Ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο πέμπτη στα χανιά για να παραστεί στην κηδεία του μίκη θεοδωράκη.

Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα . Rixfx8skc Daom
Rixfx8skc Daom from newsique.gr
Με το πλοίο της γραμμής, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έφτασε στην κρήτη η σορός του μίκη θεοδωράκη. Συγκλόνισε με το τραγούδι της στην κηδεία του πατέρα της. Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της "κρητη tv" Με δάκρυα στα μάτια οι πολίτες που από νωρίς το πρωί είχαν . «ήταν μια δοκιμασία όλη αυτή η διαδικασία, γιατί ουσιαστικά η δική δεν αφορούσε κάτι που να τιμά τη μνήμη του θεοδωράκη, αντιθέτως τη βεβήλωνε. Ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο πέμπτη στα χανιά για να παραστεί στην κηδεία του μίκη θεοδωράκη. Στον γαλατά μεταφέρεται η σορός του . Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα .

Λίγο μετά τις 12:30 έφτασε και η κόρη του μίκη θεοδωράκη, μαργαρίτα και εκείνη στον γαλατά, υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια.

«ήταν μια δοκιμασία όλη αυτή η διαδικασία, γιατί ουσιαστικά η δική δεν αφορούσε κάτι που να τιμά τη μνήμη του θεοδωράκη, αντιθέτως τη βεβήλωνε. Με το πλοίο της γραμμής, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έφτασε στην κρήτη η σορός του μίκη θεοδωράκη. Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα . Λίγο μετά τις 12:30 έφτασε και η κόρη του μίκη θεοδωράκη, μαργαρίτα και εκείνη στον γαλατά, υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια. Στον γαλατά μεταφέρεται η σορός του . Με δάκρυα στα μάτια οι πολίτες που από νωρίς το πρωί είχαν . Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της "κρητη tv" Ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο πέμπτη στα χανιά για να παραστεί στην κηδεία του μίκη θεοδωράκη. Συγκλόνισε με το τραγούδι της στην κηδεία του πατέρα της.

Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της "κρητη tv" Με δάκρυα στα μάτια οι πολίτες που από νωρίς το πρωί είχαν . Με το πλοίο της γραμμής, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έφτασε στην κρήτη η σορός του μίκη θεοδωράκη. «ήταν μια δοκιμασία όλη αυτή η διαδικασία, γιατί ουσιαστικά η δική δεν αφορούσε κάτι που να τιμά τη μνήμη του θεοδωράκη, αντιθέτως τη βεβήλωνε. Λίγο μετά τις 12:30 έφτασε και η κόρη του μίκη θεοδωράκη, μαργαρίτα και εκείνη στον γαλατά, υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια.

Με το πλοίο της γραμμής, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έφτασε στην κρήτη η σορός του μίκη θεοδωράκη. 9ra0a3szgss1im
9ra0a3szgss1im from www.skai.gr
Στον γαλατά μεταφέρεται η σορός του . Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της "κρητη tv" Με δάκρυα στα μάτια οι πολίτες που από νωρίς το πρωί είχαν . Ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο πέμπτη στα χανιά για να παραστεί στην κηδεία του μίκη θεοδωράκη. Συγκλόνισε με το τραγούδι της στην κηδεία του πατέρα της. «ήταν μια δοκιμασία όλη αυτή η διαδικασία, γιατί ουσιαστικά η δική δεν αφορούσε κάτι που να τιμά τη μνήμη του θεοδωράκη, αντιθέτως τη βεβήλωνε. Λίγο μετά τις 12:30 έφτασε και η κόρη του μίκη θεοδωράκη, μαργαρίτα και εκείνη στον γαλατά, υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια. Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα .

Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα .

Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα . Με δάκρυα στα μάτια οι πολίτες που από νωρίς το πρωί είχαν . Λίγο μετά τις 12:30 έφτασε και η κόρη του μίκη θεοδωράκη, μαργαρίτα και εκείνη στον γαλατά, υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια. Με το πλοίο της γραμμής, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έφτασε στην κρήτη η σορός του μίκη θεοδωράκη. «ήταν μια δοκιμασία όλη αυτή η διαδικασία, γιατί ουσιαστικά η δική δεν αφορούσε κάτι που να τιμά τη μνήμη του θεοδωράκη, αντιθέτως τη βεβήλωνε. Συγκλόνισε με το τραγούδι της στην κηδεία του πατέρα της. Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της "κρητη tv" Ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο πέμπτη στα χανιά για να παραστεί στην κηδεία του μίκη θεοδωράκη. Στον γαλατά μεταφέρεται η σορός του .

Κηδεια Θεοδωρακη : E2gix8a9mnbotm : Συγκλόνισε με το τραγούδι της στην κηδεία του πατέρα της.. Λίγο μετά τις 12:30 έφτασε και η κόρη του μίκη θεοδωράκη, μαργαρίτα και εκείνη στον γαλατά, υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια. Η μαργαρίτα θεοδωράκη στάθηκε στο μικρόφωνο του ιερού ναού στον γαλατά χανίων και τραγούδησε στην εξόδιο ακολουθία για τον θάνατο του πατέρα . Το τελευταίο ταξίδι του μίκη θεοδωράκη μεταδίδεται σε απευθείας μετάδοση από όλα τα μέσα του ομίλου της "κρητη tv" «ήταν μια δοκιμασία όλη αυτή η διαδικασία, γιατί ουσιαστικά η δική δεν αφορούσε κάτι που να τιμά τη μνήμη του θεοδωράκη, αντιθέτως τη βεβήλωνε. Με το πλοίο της γραμμής, όπως ο ίδιος επιθυμούσε, έφτασε στην κρήτη η σορός του μίκη θεοδωράκη.